Säätiön hallitus vieraili Jalkaväkimuseossa 16.6.2016

Säätiön hallitus piti perinteiseen tapaan kesäkuun kokouksensa Jalkaväkimuseon tiloissa 16.6.2016. Ennen kokousta museon johtaja, eversti (evp) Markku Riittinen ja visualisti Tiina Kylliäinen esittelivät hallitukselle museon tiloja ja toimintaa sekä ideoitaan toiminnan kehittämiseksi.

Hallituksen puheenjohtaja, eversti (evp) Jari Kytölä totesi esittelyn päätteeksi, että museon toiminnassa on tapahtunut ja on tapahtumassa erittäin myönteistä kehitystä ja että museon nykyinen henkilöstö on kiitettävällä tavalla sitoutunut tehtäviinsä ja tämän suhteen museon tulevaisuus näyttää erittäin hyvältä.  Hän myös korosti viestinnän ja verkostumisen merkitystä museon tunnettuuden edelleen lisäämiseksi.

Museon johtaja, eversti (evp) Markku Riittinen (vasemmalla) esittelemässä “Talvisota-huonetta”. Hallituksen puheenjohtaja, eversti (evp) Jari Kytölä (2. vasemmalta) sekä hallituksen jäsenistä Veli-Heikki Saari, Markku Manninen ja Hannu Liimatta voivat todeta myönteistä kehitystä tapahtuneen. Visualisti Tiina Kylliäinen oikealla.

Shopping Cart
Scroll to Top