Säätiön hallituksen kokous Jalkaväkimuseolla 12.6.2018

Museonjohtaja Markku Riittinen (oikealla) esitteli hallitukselle museon näyttelyitä. Keskellä hallituksen puheenjohtaja Jari kytölä ja vasemmalla hallituksen jäsen Antti Hannula.

Vasemmalta lukien hallituksen jäsenet Markku Manninen, Martti Koivula sekä Veli-Heikki Saari.

Säätiön hallitus piti perinteiseen tapaan kesäkuun kokouksensa Jalkaväkimuseon tiloissa 12.6.2018. Hallitus oli kokonaisuudessaan paikalla.  Myös museonjohtaja Markku Riittinen oli mukana kokouksessa.

Ennen kokousta hallituksen puheenjohtaja, eversti (evp) Jari Kytölä isännöi lounaan paikalla olleille Jalkaväkimuseon työntekijöille.

Kuten 31.5. järjestetyssä säätiön hallintoneuvoston kevätkokouksessa, tämänkin kokouksen keskeinen aihe oli Jalkaväkimuseon tulevaisuus. Hallintoneuvosto linjasi kevätkokouksessa hallitukselle, että ensisijaisena tavoitteena on jatkaa museon toimintaa sen nykyisessä sijoituspaikassa ja että suunnittelutyötä ja valmisteluja jatketaan Mikkelin kaupungin kanssa. Tavoitetta tukee erityisesti se, että Mikkelin kaupunki on ostamassa Senaatti-kiinteistöiltä Jalkaväkimuseon kiinteistöt.

Hallitus käsittelikin kokouksessaan ensisijaisesti niitä käytännön toimenpiteitä, joilla asiaa voidaan viedä nopeassa tahdissa eteenpäin.

Shopping Cart
Scroll to Top